Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

H πιο ντροπιαστική σκηνή στην ιστορία του X Factor: Κριτής έσπασε κιθάρα διαγωνιζόμενου


Όλα αυτά τα χρόνια που το X Factor προβάλλεται στον μισό πλανήτη, έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Από τρομερά ταλέντα και απίστευτες φωνές, μέχρι αποτυχημένες προσπάθειες και σουρεάλ σκηνικά. Ένα τέτοιο είδαμε και την περσινή σεζόν στο ουκρανικό X Factor.

Τι ακριβώς έγινε; Έλαβε χώρα μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του ριάλιτι τραγουδιού. Πιο συγκεκριμένα, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Juri Hancurkan, ένας διαγωνιζόμενος για να τραγουδήσει μαζί με την κιθάρα του, φάνηκε πως δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Ένας από αυτούς, όμως, ο Dmytro Shurov, αντέδρασε όπως κανείς δεν περίμενε. Σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον διαγωνιζόμενο, άρπαξε την κιθάρα του και την έσπασε, χτυπώντας τη με δύναμη στη σκηνή. Το κοινό έμεινε άναυδο, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός πως οι υπόλοιποι κριτές γέλασαν με το σκηνικό.


Αντίθετα, ο παίκτης λύγισε, δάκρυσε και στη συνέχεια αποχώρησε, αποκαλύπτοντας πως η συγκεκριμένη κιθάρα ανήκε στον πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή. Ένα σκηνικό που ντρόπιασε το επιτυχημένο ριάλιτι και που πραγματικά δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να συμβεί.

Πάντως το βίντεο που ανέβηκε πέρυσι στο Youtube έχει ήδη φτάσει τις σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές, αποτελώντας ένα από τα πιο προβεβλημένα του X Factor Global.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ