Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Βρήκαν την αδελφή τους μετά από 51 χρόνια: Την είχε απαγάγει η νταντά


Μια συγκλονιστική ιστορία που κράτησε για 51 ολόκληρα χρόνια είχε αίσιο τέλος, όταν μια οικογένεια στις ΗΠΑ κατάφερε να ξανά σμίξει. Δύο αδέλφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά με την αδελφή τους, όταν η τελευταία είχε πέσει θύμα απαγωγής από την ίδια την νταντά.

Η περιπέτεια της οικογένειας άρχισε στις 23 Αυγούστου 1971 στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, όταν μια μπέιμπι σίτερ απήγαγε την Μελίσα Χάισμιθ, λίγο πριν κλείσει τα δύο της χρόνια. Η αστυνομία δεν κατάφερε ποτέ να εξιχνιάσει την υπόθεση της εξαφάνισης.

Η οικογένεια, για αρκετές δεκαετίες δεν σταμάτησε να ψάχνει την Μελίσα και ήλπιζε ότι κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο οι ζωές τους θα ξανά έσμιγαν. Κάθε χρόνο μάλιστα, της έκαναν πάρτι γενεθλίων, σαν να μην είχε φύγει ποτέ από κοντά τους.



Οι γονείς της Μελίσα, μετά το σοκ από την εξαφάνισή της, συνήλθαν και απέκτησαν άλλα τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, τον Τζεφ στον οποίο μίλησαν για την χαμένη του αδελφή όταν έγινε έξι ετών.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της αστυνομίας να βρει την Μελίσα, η οικογένεια κατέληξε να προσπαθεί μόνη της. Τελικά τα κατάφερε χάρη σε ένα τεστ DNA από το 23andMe. Η Μελίσα ζούσε πλέον με το όνομα Μέλανι Γουάλντεν μερικά μίλια πιο μακριά, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν αγνοούμενη. Όταν συνάντησε την οικογένειά της είπε ότι ήθελε να αλλάξει το όνομά της σε αυτό που της είχαν δώσει οι γονείς της πριν από 50 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ