Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Γ. Δαρδαμανέλης από Φοίνικα: "Η ανατολική είσοδος της πόλης μας είναι πάντα προτεραιότητά μας"


«Πρώτη φορά έρχεται Δήμαρχος στην περιοχή μας να συζητήσει», σχολίασαν οι παραβρισκόμενοι στην αγορά του Φοίνικα, στο ραντεβού που έκλεισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με τους κατοίκους της περιοχής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κατά τόπους σχεδιασμένων επαφών του δημάρχου με τους πολίτες που είχαν αναβληθεί λόγω covid.

Έτσι στο πλαίσιο του «Συζητώ με τον δήμαρχο στη γειτονιά μου» ο κ. Δαρδαμανέλης συνάντησε στην αγορά του Φοίνικα τους κατοίκους της περιοχής και τους ενημέρωσε για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, όπως αυτό των Ομβρίων Υδάτων, ύψους 10.5εκ.ευρώ, του οδοφωτισμού με λάμπες led, που ξεπερνάει τα 3εκ. ευρώ, των ασφαλτοστρώσεων σε 65 δρόμους, στους οποίους περιλαμβάνονται και του Φοίνικα, έργο που αγγίζει το 1.9 εκ. από ιδίους πόρους. «Είστε συμμέτοχοι στα έργα. Ανάλογα με τα αιτήματα που έχουν καταγραφεί προχωράμε» είπε ο κ. Δαρδαμανέλης απευθυνόμενος στους πολίτες και τους κάλεσε να  ενημερώνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να καταγράφουν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. «Βοηθήστε τις υπηρεσίες μας με τις πληροφορίες που θα δίνετε για να σχεδιάσουμε το επόμενο έργο», κατέληξε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αγορά του Φοίνικα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στόχος είναι να δώσουμε ζωή στον Φοίνικα κι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την αγορά του. Προχωρήσαμε στην επινοικίαση  24 καταστημάτων μέσα στον τελευταίο χρόνο και προσπαθούμε να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό».
Ο κ. Δαρδαμανέλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής, ενώ δε σταμάτησε να κρατάει σημειώσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να τις προωθεί στους συνεργάτες του, για την επίλυσή τους.

Οι παρευρισκόμενοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους τόσο για την παρουσία του Δημάρχου, όσο και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν μαζί του για τον Φοίνικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ