Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

«Το είπατε. Το κάνατε;»: Στον αέρα το πρώτο podcast της ΝΔ με προσκεκλημένο τον Γιάννη Οικονόμου


Στον «αέρα» βρήκε το πρώτο podcast της Νέας Δημοκρατίας με καλεσμένο τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που του τέθηκαν. Από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη των πολιτών μέχρι το… τι θα δούμε μέχρι την ημέρα που ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εθνικές εκλογές.

Η βασική ερώτηση στην οποία θα απαντούν οι συμμετέχοντες στα podcast του κυβερνώντος κόμματος θα είναι: «Το είπατε. Το κάνατε;» και προφανώς θα αφορά τα πεπραγμένα των μελών της κυβέρνησης. Εμμέσως αυτό θα είναι και μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου οι υπουργοί να γνωστοποιήσουν στον κόσμο το έργο που έχουν παράξει έως σήμερα.

Όπως αναφέρει το κυβερνών κόμμα «τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι κρίσεις που έπληξαν τον πλανήτη και την Ελλάδα ήταν αλλεπάλληλες και πρωτόγνωρες, με την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την πληθωριστική κρίση και επιπλέον τις υβριδικές απειλές στα σύνορα της χώρας να επηρεάζουν τη ζωή όλων μας.

Πόσο όλες αυτές οι κρίσεις επηρέασαν, όμως, την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας; Πόσο συνέβαλαν στο να αντιμετωπιστούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα παθογένειες δεκαετιών;

Λέμε στους πολίτες την αλήθεια για όσα έγιναν στην ανάπτυξη της χώρας, τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση, στην Υγεία, την Παιδεία, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη διεθνή εικόνα της χώρας, την οικονομία, τη Δικαιοσύνη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους».

Ακούστε το πρώτο podcast με τον κ. Οικονόμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ