Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Λένα Αλκαίου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Στάθη Δρογώση στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»


Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Λένα Αλκαίου τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Στάθη Δρογώση στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια μοναδική βραδιά, εκεί που το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι συναντά τη ροκ μουσική.

Η Λένα Αλκαίου η αγαπημένη μας τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή και τη ζεστή  καρδιά ερμηνεύει τις επιτυχίες της και μας συγκινεί. Τραγουδάει όμως και παλιά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και μας μαγεύει με τη γνήσια λαϊκή φωνή της σε τραγούδια μεγάλων ερμηνευτών.

Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Ανδρεάτος  από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς ερμηνεύει μαζί με τη Λένα Αλκαίου δύο υπέροχα τραγούδια. Θυμάται ποιο τραγούδι τον έκανε να ξεχωρίσει και μας χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές.

Ο Στάθης Δρογώσης έρχεται για να μας δώσει τη δική του ξεχωριστή νότα. Ένας τραγουδιστής και τραγουδοποιός της έντεχνης και ροκ μουσικής, ο οποίος μας μεταφέρει σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια με οδηγό τη φωνή του.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Μαριάννα Δημούση. Η Μαριάννα είναι από την Κατερίνη, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη μουσική από 8 ετών πηγαίνοντας στο ωδείο της Κατερίνης και στα 13 της άρχισε το μουσικό σχολείο.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου  στις 23:00 στο OPEN»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ