Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Το λάθος που εδώ και 24 χρόνια δε συγχωρεί ο George Clooney στον εαυτό του


 Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. ανήκει στην A list των Χολιγουντιανών σταρ και το κασέ του είναι από τα πιο υψηλά. Και να φανταστεί κανείς πως ξεκίνησε την καριέρα του από την τηλεόραση και δη τη σειρά, «Στην Εντατική».

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος – όπως άλλοι και άλλοι ηθοποιοί – είχε και την κακή στιγμή της πολύχρονης καριέρας του. Και που μέχρι και σήμερα δε σταματά να απολογείται. Και αναφερόμαστε στο ρόλο του ως Μπάτμαν, στην ταινία «Batman and Robin», του Joel Schumacher του 1997. Αν και το καστ ήταν λαμπερό και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για επιτυχία, η ταινία πέτυχε το ακριβώς αντίθετο: θεωρείται από τις χειρότερες εκδοχές Μπάτμαν.

Και ο Κλούνεϊ, 23 χρόνια μετά, απολογήθηκε. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός γι’ ακόμη μία φορά, τόνισε πως ήταν απαράδεκτος στο ρόλο εκείνο. «Είμαι ο κύριος λόγος που απέτυχε η ταινία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως και ο Joel Schumacher, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον εαυτό του και την αποτυχία της ταινίας. «Μετά το τέλος του Μπάτμαν ένιωθα σαν κάθαρμα… Ένιωθα σα να δολοφόνησα ένα μωρό», είχε δηλώσει το 2017 ο Joel Schumacher.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ