Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τις πιο γιορτινές εκπλήξεις στο «Ευτυχείτε!»


Το πιο πλούσιο πρωινό, αποχαιρετά με πολύ τραγούδι, λάμψη αλλά και συγκίνηση τη χρονιά που φεύγει και δίνει τις πιο όμορφες ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» παραμονή Πρωτοχρονιάς υποδέχονται στο studio την «Βασίλισσα της ελληνικής showbiz» Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της αλλά και τραγουδά με το μοναδικό της μπρίο. Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε» της χρονιάς, έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως πάντα, για τις εκπομπές, τα σήριαλ και τα ριάλιτι που έρχονται μέσα στο 2021, αλλά και καλεσμένους που με τις εξομολογήσεις τους καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε… Τέλος, η Κατερίνα Λένη, μας ετοιμάζει μια διαφορετική λαχταριστή… τούρτα βασιλόπιτα, για να υποδεχτούμε γλυκά το νέο χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» μάς εύχονται «Καλή Χρονιά!», σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 09:50 στο OPEN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ