Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Το οικογενειακό μυστικό της Ριάνα που λίγοι ξέρουν


 Οι σχέσεις της Ριάνα με τον πατέρα της Ρόναλντ έχουν περάσει από 40 κύματα. Πότε είχαν τις καλές τους στιγμές και πότε όχι. Αν και είναι περισσότερες οι κακές στιγμές με τη διάσημη τραγουδίστρια να στέλνει τον πατέρα της ακόμη και στα δικαστήρια, προκειμένου να προστατεύσει το όνομά της το οποίο ο Ρόναλντ Φέντι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προς δικό του όφελος.

Η Ριάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μπαρμπέιντος και από τα παιδικά της χρόνια έχει να θυμάται τον αλκοολικό πατέρα της να δημιουργεί προβλήματα στη οικογένεια, την οποία εγκατέλειψε όταν η τραγουδίστρια ήταν έφηβη. Αργότερα, οι δυο τους τα βρήκαν και πάλι με τη σχέση τους μέχρι σήμερα να έχει τα on και off.

Ωστόσο, η Ριάνα κουβαλάει ένα «σκοτεινό» οικογενειακό μυστικό το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια. Επίσημα, η τραγουδίστρια έχει δύο μικρότερους αδελφούς, όμως, αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας της έχει άλλα τρία παιδιά: δύο κόρες κι έναν γιο από εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε πριν παντρευτεί τη μητέρα της, Μόνικα.

Τα εκτός γάμου παιδιά του, μεγαλώνοντας έψαξαν και τον βρήκαν και όπως έχουν παραδεχτεί τα ίδια, εκείνος τα αναγνώρισε χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι σχέσεις τους είναι και οι καλύτερες. Όσο για τις σχέσεις τους με τη διάσημη ετεροθαλή αδελφή τους, τα δύο κορίτσια έχουν επικοινωνία, σε αντίθεση με τον αδελφό. Πάντως, η Ριάνα αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτές τις ιστορίες, χωρίς να σημαίνει ότι κρύβει πως τελικά έχει 5 αδέλφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ