Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και το «KitcheN' Health» μας προσκαλούν να μαγειρέψουμε υγιεινά, νόστιμα και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου στο «KitcheN' Health» πρωταγωνιστεί το κατσικάκι, που αγαπάμε ιδιαίτερα σε όλη την Ελλάδα.
Η γνωστή σεφ, Μαρία Εκμεκτσίογλου, μας υποδέχεται στην πιο υγιεινή κουζίνα και μας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία του κατσικίσιου κρέατος, που είναι η πιο λιτή και υγιεινή επιλογή, σε σύγκριση με πολλά άλλα κρέατα, καθώς περιέχει πολύ λιγότερα λιπαρά, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και δεν έχει ορμόνες. Μας αναφέρει επίσης πολλά για το πολύτιμο κατσικίσιο γάλα, αλλά και για το τυρί και το γιαούρτι που φτιάχνουμε με αυτό.
Η Μαρία μαγειρεύει, με βασικό υλικό το κατσικίσιο κρέας και το κατσικίσιο γάλα και φτιάχνει ένα γευστικό κατσικάκι τυλιχτό σε μελιτζάνα αλλά και ένα ελαφρύ επιδόρπιο: μία σοκολατένια κρέμα με κατσικίσιο γάλα, γαρνιρισμένη με φιστίκια και κόκκινα φρούτα.
Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, μας αναφέρει τι θα πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωση του κατσικίσιου κρέατος και απαντά στο ερώτημα της Μαρίας ποιο κρέας να επιλέξουμε, αρνί ή κατσίκι. Εξηγεί, ακόμα, τις μοναδικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος σε σύγκριση με το αγελαδινό, όπως επίσης και τα οφέλη του γίδινου γιαουρτιού.
«KitcheN' Health» με την Μαρία Εκμεκτσίογλου κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45 στο OPEN
Σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου στο «KitcheN' Health» πρωταγωνιστεί το κατσικάκι, που αγαπάμε ιδιαίτερα σε όλη την Ελλάδα.
Η γνωστή σεφ, Μαρία Εκμεκτσίογλου, μας υποδέχεται στην πιο υγιεινή κουζίνα και μας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία του κατσικίσιου κρέατος, που είναι η πιο λιτή και υγιεινή επιλογή, σε σύγκριση με πολλά άλλα κρέατα, καθώς περιέχει πολύ λιγότερα λιπαρά, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και δεν έχει ορμόνες. Μας αναφέρει επίσης πολλά για το πολύτιμο κατσικίσιο γάλα, αλλά και για το τυρί και το γιαούρτι που φτιάχνουμε με αυτό.
Η Μαρία μαγειρεύει, με βασικό υλικό το κατσικίσιο κρέας και το κατσικίσιο γάλα και φτιάχνει ένα γευστικό κατσικάκι τυλιχτό σε μελιτζάνα αλλά και ένα ελαφρύ επιδόρπιο: μία σοκολατένια κρέμα με κατσικίσιο γάλα, γαρνιρισμένη με φιστίκια και κόκκινα φρούτα.
Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Πωλ Φαρατζιάν, μας αναφέρει τι θα πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωση του κατσικίσιου κρέατος και απαντά στο ερώτημα της Μαρίας ποιο κρέας να επιλέξουμε, αρνί ή κατσίκι. Εξηγεί, ακόμα, τις μοναδικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος σε σύγκριση με το αγελαδινό, όπως επίσης και τα οφέλη του γίδινου γιαουρτιού.
«KitcheN' Health» με την Μαρία Εκμεκτσίογλου κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45 στο OPEN
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ