Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και το «KitcheN' Health» μας προσκαλούν να μαγειρέψουμε υγιεινά, νόστιμα και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου στις 18:45 στο OPEN θα μάθουμε τα πάντα για το χοιρινό κρέας. Η Μαρία μας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία του χοιρινού, που περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός και πρέπει να τα προσλάβει από τρόφιμα.
Μας εξηγεί, επίσης, ότι η ιδιαίτερη νοστιμιά του ελληνικού χοιρινού οφείλεται στις πρώτες ύλες των ζωοτροφών, αλλά και στην ιδιομορφία του ελληνικού κλίματος.
Η Μαρία μαγειρεύει χοιρινό με γίγαντες και καλοκαιρινά λαχανικά στη γάστρα, δροσιστική φραουλάδα και τέλος σερβίρει ένα υπέροχο καλοκαιρινό γιαουρτογλυκό με φραμπουάζ γαρνιρισμένο με μπισκότα.
Στο σημερινό επεισόδιο, η διαιτολόγος – διατροφολόγος, Όλγα Κακουλίδη, μας μιλά αναλυτικά για τη διατροφική αξία του χοιρινού και εξηγεί πόσο συχνά πρέπει να το καταναλώνουμε, ενώ μας δίνει συμβουλές για το κατάλληλο μαγείρεμα του χοιρινού σε περίοδο που κάνουμε δίαιτα για απώλεια βάρους.
Σας περιμένουμε σε ένα ακόμα ραντεβού με την υγιεινή κουζίνα! Σας περιμένουμε στο «KitcheN' Health»!
«KitcheN' Health» με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45 στο OPEN.
Σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου στις 18:45 στο OPEN θα μάθουμε τα πάντα για το χοιρινό κρέας. Η Μαρία μας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διατροφική αξία του χοιρινού, που περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός και πρέπει να τα προσλάβει από τρόφιμα.
Μας εξηγεί, επίσης, ότι η ιδιαίτερη νοστιμιά του ελληνικού χοιρινού οφείλεται στις πρώτες ύλες των ζωοτροφών, αλλά και στην ιδιομορφία του ελληνικού κλίματος.
Η Μαρία μαγειρεύει χοιρινό με γίγαντες και καλοκαιρινά λαχανικά στη γάστρα, δροσιστική φραουλάδα και τέλος σερβίρει ένα υπέροχο καλοκαιρινό γιαουρτογλυκό με φραμπουάζ γαρνιρισμένο με μπισκότα.
Στο σημερινό επεισόδιο, η διαιτολόγος – διατροφολόγος, Όλγα Κακουλίδη, μας μιλά αναλυτικά για τη διατροφική αξία του χοιρινού και εξηγεί πόσο συχνά πρέπει να το καταναλώνουμε, ενώ μας δίνει συμβουλές για το κατάλληλο μαγείρεμα του χοιρινού σε περίοδο που κάνουμε δίαιτα για απώλεια βάρους.
Σας περιμένουμε σε ένα ακόμα ραντεβού με την υγιεινή κουζίνα! Σας περιμένουμε στο «KitcheN' Health»!
«KitcheN' Health» με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45 στο OPEN.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ