Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ποπ κορν με παρμεζάνα - Ιταλική συνταγή

Μια ιταλική συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Υλικά
  • 6 κ. σ. καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κ. σ. σκόρδο
  • 1 1/2 κ. σ. ιταλικό μείγμα μυρωδικών
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
Τοποθεστήστε στη φωτιά το καλαμπόκι και το 1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο, καλύψτε με καπάκι και αφήστε το καλαμπόκι να σκάσει. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά, από την ώρα που θα κάψει το λάδι.
Μόλις ετοιμαστεί το ποπ κορν ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις 2 κουταλιές λάδι με το ιταλικό μείγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το σκόρδο.
Ρίξτε το μείγμα στο ποπ κορν, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε να πάει παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ