Συνταγή να σου τρέχουν τα σάλια!
Υλικά
Εκτέλεση συνταγής
Περνάτε στο μπλέντερ το κρεμμύδι με το λάδι και το τσίπουρο ή το ξύδι
Σε μια λεκανίτσα βάζετε το ψιλοκομμένο κρέας, όλα τα υπόλοιπα υλικά και το λιωμένο κρεμμύδι με το λάδι και το τσίπουρο ή το ξύδι για να μαριναριστούν.
Αφήνουμε το κρέας με τη μαρινάρα του για 2,5 με 3 ώρες στο ψυγείο.
Βγάζουμε το κρέας, το βάζουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε σταγόνες λάδι και στη συνέχεια το γύρο μας.
Προσοχή μην τον βάλετε όλο με τη μία.
Βάλτε τον σε δόσεις, για να τον ψήσετε καλά.
Ανακατεύετε συνεχώς το κρέας, χρειάζεται 10 λεπτά για να ψηθεί.
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένο σε μικρά μικρά φετάκια
- Λίγο λάδι
- 2 κρεμμύδια
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
- 1 κουταλιά της σούπας μπαχάρι
- 1 κουταλιά της σούπας πικάντικη μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι πιπέρι
- λίγο ξύδι ή λίγο τσίπουρο, αναλόγως τι προτιμάτε
Εκτέλεση συνταγής
Περνάτε στο μπλέντερ το κρεμμύδι με το λάδι και το τσίπουρο ή το ξύδι
Σε μια λεκανίτσα βάζετε το ψιλοκομμένο κρέας, όλα τα υπόλοιπα υλικά και το λιωμένο κρεμμύδι με το λάδι και το τσίπουρο ή το ξύδι για να μαριναριστούν.
Αφήνουμε το κρέας με τη μαρινάρα του για 2,5 με 3 ώρες στο ψυγείο.
Βγάζουμε το κρέας, το βάζουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε σταγόνες λάδι και στη συνέχεια το γύρο μας.
Προσοχή μην τον βάλετε όλο με τη μία.
Βάλτε τον σε δόσεις, για να τον ψήσετε καλά.
Ανακατεύετε συνεχώς το κρέας, χρειάζεται 10 λεπτά για να ψηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ