Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η Ριάνα «επιστρατεύει» τις εκρηκτικές καμπύλες της για την προώθηση των νέων της εσωρούχων

Με φόντο ένα εξωτικό τοπίο που φέρνει στο νου διακοπές, η καλλονή από τα Μπαρμπάντος ποζάρει και... αναστατώνει.

Την καλύτερη διαφήμιση για τα νέα κομμάτια της σειράς εσωρούχων της Savage X Fenty αποτελεί μια πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε η Ριάνα, ποζάροντας με ένα κιτρινοπράσινο λάιμ σύνολο που αναδεικνύει τις καμπύλες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με φόντο ένα εξωτικό τοπίο που φέρνει στο νου διακοπές, η 32χρονη ποπ σταρ άφησε ελεύθερη την πλούσια κόμη της και φωτογραφήθηκε σε άκρως εντυπωσιακές πόζες, φορώντας ένα δαντελωτό στηθόδεσμο με κλείσιμο μπροστά και ασορτί κάτω μέρος.

rihanna-line-1

Η καλλονή από τα Μπαρμπάντος, που εκτός από τραγουδίστρια και στιχουργός είναι και άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας, λάνσαρε τη συλλογή εσωρούχων της Savage X Fenty το 2018, ενώ δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία και στον χώρο των καλλυντικών. Έχοντας πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους και single από το ντεμπούτο της το 2005, η Ριάνα αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, παρά το γεγονός ότι πολλοί την αμφισβήτησαν ιδίως στο ξεκίνημα της καριέρας της στον χώρο.
rihanna-line-3
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vulture με αφορμή τα 15 χρόνια από το ντεμπούτο της «Pon de Replay», η 32χρονη αποκάλυψε ότι κάποτε την αποκαλούσαν «one hit wonder», δηλαδή καλλιτέχνιδα που αναμένεται να κάνει μόνο μια επιτυχία και μετά να «σβήσει». «Εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να τους διαψεύσω. Κι όταν βγάλαμε το δεύτερο άλμπουμ μου, αμέσως έγινε hit», είπε η τραγουδίστρια.
rihanna-line-2
rihanna-line-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ