Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Υπόθεση αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 33χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, και φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες που της έχουν ασκηθεί, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, που διήρκεσε 2,5 ώρες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα, που ανέβασε στο Facebook ποστ κατά τη διάρκεια της απολογίας, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι «δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη και σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά» και τόνισε ότι «επιλέγει ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία» από την ίδια. «Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις), σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι κατέστρεψε τον υπολογιστή της στην Κατερίνη

«Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ» είπε απολογούμενη η 33χρονη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ