Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στη μικρή οθόνη και η εμφάνισή του κρύβει μια έκπληξη

Η επιστροφή του Τζορτζ Κλούνεϊ στη μικρή οθόνη είναι γεγονός και εμείς χαιρόμαστε πολύ για την επιστροφή του. Ο γοητευτικός ακτιβιστής ηθοποιός της καρδιάς μας, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα μίνι τηλεοπτική σειρά, την «Catch-22». Επειδή όμως η σκηνοθεσία είναι μονόδρομος ο Τζορτζ επιστρέφει και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το νέο project της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming Hulu θα αποτελείται από έξι επεισόδια που βασίζονται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζόζεφ Χέλερ. Πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Κλούνεϊ μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «ER» (Στην Εντατική) που ολοκληρώθηκε το 2009.



Η σειρά ακολουθεί τον σμηνίτη Τζον Γιοσάριαν, που διατελεί πιλότος βομβαρδιστικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του. Παρόλο που έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο πτήσεων, αυτό αλλάζει κάθε φορά με αποφάσεις της ηγεσίας, ενώ περιορίζεται και από τον εξοργιστικό γραφειοκρατικό κανόνα Catch-22 που ορίζει ότι όποιος θέλει να βγει από τις μάχιμες αποστολές, δεν είναι πραγματικά τρελός. Μέσα σε όλο αυτό, ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμπλέκεται υποδυόμενος τον συνταγματάρχη Κάθκαρτ.



Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ