Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η μεγάλη εκδήλωση της Στοργής (φωτογραφίες)

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace  στη Θεσσαλονίκη για στο Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» A NIGHT TO REMEMBER.

Το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 27 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια  λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».
Ο καλεσμένος της βραδιάς Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την Στοργή, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
 Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε ένα από τα παιδιά του ξενώνα της Στοργής.
Την  επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ». Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε με τα παιδιά του ξενώνα της  Στοργής και μοίρασε λόγια αγάπης. Επίσης ξεναγήθηκε από την κα Μπακατσέλου  σε όλους τους χώρους του ξενώνα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μεγάλο έργο που έχει υλοποιήσει η «Στοργή»

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοργής.

Χρήστος Κουμαντζιάς και Γιώργος Τζιβανόπουλος του χορηγού FIAT KOYΜΑΝΤΖΙΑΣ με την πρόεδρο της Στοργης Τίμη Μπακατσέλου

Βαγγέλης Ροδόπουλος και Καλλιόπη Ροδοπούλου του χορηγού Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Θάλεια Εξάρχου του χορηγού Thalia Exarchou Jewellery, Αλεξία Πάνου, Κωνσταντίνος Αργυρός, με την πρόεδρο της Στοργής Τίμη Μπακατσέλου

Στέλλα Ντόκα του χορηγού Doca, Κωνσταντίνος Αργυρός

Μιχάλης και Αλεξία Πάνου του χορηγού Mp Pharma

Θανάσης και Δήμητρα Μπερμπερίδη

Μαρία Τσακάλου της TsakalouPR, Ραλλιώ Λεπίδου του STAR, Δημήτρης Μαμαδάς του μεγάλου χορηγού Porto Palace

Αλεξία Αηδονά της Tsakalou PR, Αντώνης Χατζηγεωργίου του χορηγού ΒΙΚΟΣ

Η πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου απονέμει τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ