Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Παλαβομάρες των Καρντάσιαν: Φοράνε μικροσκοπικά μαγιό και ποζάρουν στα χιόνια!

Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι το trend που ξεκίνησε πριν από ένα 24ωρο στην οικογένεια Καρντάσιαν, αφού όσα μέλη της γνωστής οικογένειας το υιοθετήσουν μπορεί να καταλήξουν να υποδεχτούν το νέο έτος κρεββατωμένες και με... 40 πυρετό. 
Την αρχή του ριψοκίνδυνου trend έκανε η Κένταλ Τζένερ, η οποία πόσταρε πριν από μια μέρα στο Instagram της μια φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι στα χιόνια. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε διακοπές για σκι στο Άσπεν και θέλησε να... λιώσει λίγο από το χιόνι προβάλλοντας το καλλίγραμμο κορμί της. 

Φυσικά, η καλλονή φρόντισε να φορέσει γούνινο καπέλο και μπότες δημιουργώντας ένα ομολογουμένως πρωτότυπο λουκ, που θα μπορούσε ίσως να ονομαστεί «ξαναμμένος εσκιμώος».


Την δόξα της ετεροθαλούς αδελφής της ζήλεψε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία έσπευσε να την αντιγράψει ποζάροντας με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ελαφριά αμφίεση στο χιόνι.

Η 39χρονη reality star, που βρίσκεται επίσης στο Άσπεν για τις γιορτές, παρέλειψε το γούνινο καπέλο.

Ωστόσο τελικά αποδείχθηκε λιγότερο τολμηρή από την αδελφή της, αφού τελευταία στιγμή έριξε ένα μπουφανάκι πάνω από το μαγιό, για να «κόψει» λίγη από την παγωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ