Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ελ Καντουρί: Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα

Τη στοχοπροσήλωση του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος με δηλώσεις του στα «Νέα» τόνισε πως ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, ο Μαροκινός άσος επισήμανε ότι ο Ιβάν Σαββίδης «είναι ένας από εμάς, ένα ενεργό μέλος της οικογένειάς μας», ενώ αποθέωσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, που δημιουργεί ο κόσμος του «δικεφάλου».

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Ελ Καντουρί:

Για τον τίτλο του πρωταθλητής χειμώνα: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στο τέλος γίνεται το ταμείο για όλες τις ομάδες κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στο υπόλοιπο της σεζόν για να μείνουμε στην κορυφή έως το τέλος»

Αναφορικά με την επίθεση στον Θανάση Τζήλο: «Νιώθω τα συναισθήματα που έρχονται και σε κάθε λογικό άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και όχι τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος».

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είναι ένας από εμάς. Ένα ενεργό μέλος της οικογένειάς μας. Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους».

Για την Τούμπα και την ατμόσφαιρά της: «Η Τούμπα είναι ένα μοναδικό μέρος. Ένα από τα γήπεδα που σε κάνουν να θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο, από τα γήπεδα που μικροί βλέπαμε και ζηλεύαμε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι καταπληκτικός και αξίζει τα πάντα».

Αναφορικά με το εάν η μεγάλη προσοχή στο πρωτάθλημα ήταν η αιτία του αποκλεισμού από την Ευρώπη: «Όχι. Θεωρώ ότι είναι λάθος το σκεπτικό αυτό. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, μπαίνεις για να κερδίσεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου. Δεν μας πήγαν καλά τα παιχνίδια με τη Βίντι και στη συνέχεια στράβωσαν όλα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν περάσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ