Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία που περιπλέκουν το μυστήριο έρχονται στο «φως» για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φαντάρου Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου.
Ο δικηγόρος του αδερφού του, κ. Αθανάσιος Τάρτης αποκάλυψε στο Newsbomb.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 23χρονος φαντάρος από τη Χαλκίδα και τα «καυτά» ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Η οικογένειά του όλο αυτό τον καιρό αγωνιά και προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο κ. Τάρτης, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο 23χρονος Τάκης πριν εξαφανιστεί. Αναζητούν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή λίγες ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη του και αν έλαβε χώρα κάποιο περιστατικό το οποίο τον τάραξε. Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διωκτικές Αρχές το καλοκαίρι ερευνούσαν στοχευμένα τις κινήσεις δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να γνωρίζουν πολλά για τον 23ρονο.

Έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας;

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον κ. Τάρτη, «δεν προέκυψε κάτι για αυτά τα δύο άτομα που είχαν μπει στο κάδρο των Αρχών και εξετάζονταν ως ύποπτοι».

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καινούριο στοιχείο για την εξαφάνιση του Τάκη», σημείωσε ο κ. Τάρτης και, παράλληλα, τόνισε ότι ο αδερφός του συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Τάκης να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο, να αποκλείει το ενδεχόμενο να κρύβεται κάπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ