Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τη συνέλαβαν για κλοπή, της πέρασαν χειροπέδες και τους έκλεψε το περιπολικό

Η αστυνομία της Οκλαχόμα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της 30ης Μαρτίου στην Τούσλα με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που με μαεστρικό τρόπο κατάφερε να κλέψει ένα περιπολικό.

Η διάρκεια του βίντεο ξεπερνά τα 30 λεπτά και περιλαμβάνει πλάνα από τις κάμερες που φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί αλλά και από αυτές που είναι τοποθετημένες στο ταμπλό των περιπολικών.

Οι αρχές σταμάτησαν την 36χρονη Angie Frost καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο. Η ίδια υποστήριξε πως δανείστηκε το αυτοκίνητο από τον φίλο της, γεγονός ωστόσο που δεν έπεισε τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψή της. Της πέρασαν χειροπέδες και την έβαλαν στο περιπολικό. Μόνο που έκαναν ένα σοβαρό λάθος, καθώς την έβαλαν να κάτσει στη θέση του συνοδηγού και όχι στις θέσεις των επιβατών.

Η 36χρονη κατάφερε με μαεστρία να βγάλει τις χειροπέδες, να βρεθεί στη θέση του οδηγού και να φύγει με το περιπολικό. Κι όλα αυτά μπροστά στους αστυνομικούς που τους έπιασε εξαπίνης!

Οδήγησε μέχρι ένα κοντινό μοτέλ όπου παράτησε το περιπολικό και προσπάθησε να το σκάσει με τα πόδια, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς οι αστυνομικοί την πρόλαβαν και τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα είναι ήδη στη φυλακή όπου εκτίει τριετή ποινή φυλάκισης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ