Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο πραγματικός «Ghostbuster» που κυνηγά τα φαντάσματα με το τροποποιημένο όχημά του

Αν συμβεί κάτι περίεργο στη γειτονιά σας και τυχαίνει να ζείτε στο Σικάγο των ΗΠΑ, τότε θα δεχτείτε πιθανότατα την επίσκεψη του David Olson.

Ο ερευνητής του παραφυσικού και εν ενεργεία αστυνομικός οργώνει την πόλη ως μέρος της οργάνωσης Chicago Paranormal Investigators για να τσακώνει τα πνεύματα του άλλου κόσμου που τρομοκρατούν τους φιλήσυχους πολίτες.

Και δέχεται λέει οκάδες τηλεφωνήματα από τρομοκρατημένους ανθρώπους που ζητούν τη συνδρομή του, καθώς αυτός ξέρει πώς να αλληλεπιδρά με τα φαντάσματα. Πρόσφατα μάλιστα είχε επαφή με το πνεύμα ενός μικρού αγοριού, μόλις πάτησε δηλαδή το πόδι του σε «ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη» της Αμερικής, ένα εγκαταλειμμένο θέατρο.

Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του πραγματικό «Ghostbuster», καθώς ο αστυνομικός έχει φτιάξει αρκετές μυστηριώδεις συσκευές για την έρευνα του παραφυσικού, την ίδια ώρα που κυκλοφορεί με τροποποιημένο ασθενοφόρο που στοίχισε περισσότερα από 100.000 δολάρια για να γίνει κινητό συνεργείο μελέτης του υπερφυσικού.

Ο αστυνομικός και κυνηγός φαντασμάτων θα βρεθεί παντού στο Ιλινόις αλλά και σε άλλες γωνιές της Αμερικής, όπου τον καλέσει το καθήκον άλλων διαστάσεων δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ