Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ακόμα να βάλεις οθόνη στο αυτοκίνητο;

Τα καινούρια μοντέλα διαθέτουν πλέον επίπεδες ψηφιακές οθόνες, οι οποίες δείχνουν τις απαραίτητες πληροφορίες και «φροντίζουν» και την ψυχαγωγία σου. Γιατί λοιπόν να μην εγκαταστήσεις μία και στο δικό σου αυτοκίνητο αν δεν έχεις;

Πριν μερικά χρόνια αν έκανες κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορεί να περιμέναμε ήταν να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούμε ή του τραγουδιού. Γιατί όμως να παραμένεις στις τεχνολογίες του περασμένου αιώνα, όταν αυτές  πλέον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην καθημερινότητα. Γιατί να μην εξελίξεις την πληροφόρηση ή την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία ακόμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Ζήσε στο παρόν και εγκατέστησε μία οθόνη multimedia.

Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής. H ποιότητα της εικόνας είναι απαράμιλλη, ενώ η πληροφόρηση μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του οδηγού, να είναι εργονομική, όμορφη και πλούσια. Στην κατηγορία φυσικά εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα αυτά συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθώντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

Κριτήριο επιλογής οθόνης: 
  • Το μέγεθος σίγουρα μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο πιο εύχρηστη θα είναι για τον επιβάτη.
  • Ύπαρξη ή δυνατότητα τοποθέτησης navigation
  • TV tuner (Δυνατότητα λήψης και προβολής καναλιών τηλεόρασης)
  • Mirror Link : Τεχνολογία που επιτρέπει να προβάλετε την οθόνη του κινητού σας στο σύστημα multimedia χωρίς κάποιο άλλο περιφερειακό
  • Η συμβατότητα με το ios ή το android σας και οι θύρες εξόδου της κάθε οθόνης,

Περισσότερα για το αυτοκίνητο στο ειδικό autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ