Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η Κάιλι Τζένερ έκανε ένα πραγματικά εξωπραγματικό δώρο στη μητέρα της - Τα έχασε τελείως (βίντεο)

Η Κάιλι Τζένερ σίγουρα διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης κόρης αφού έκανε δώρο στην μητέρα της, Κρις για τα 63α γενέθλιά της, ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Η δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας προϊόντων ομορφιάς, τράβηξε σε βίντεο όλη την έκπληξη και την μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram story.

Η Κάιλι άρχισε να τραβά βίντεο από την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της μητέρας της. «Λοιπόν, πηγαίνω στο σπίτι της μαμάς μου για να την κάνω έκπληξη με το δώρο γενεθλίων που της πήρα. Το έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους θα της το δώσω» λέει. «Είναι λίγο σκοτεινά έξω, αλλά ελπίζω να το δει καλά».
Η Κρις, φορώντας μια μαύρη πιτζάμα με λευκά αστέρια, βγαίνει έξω με τον φίλο της Κόρεϊ Γκαμπλ ψάχνοντας για την Κάιλι. Αλλά όταν στρίβει στη γωνία, μένει έκπληκτη βλέποντας μια κατακόκκινη 88 Gran Turismo Ferrari, η τιμή της οποίας εκτιμάτε στο λιανικό εμπόριο πως φτάνει τα 25.000 δολάρια.
Η μικρή Τζένερ φωνάζει «Χρόνια Πολλά!» για να τονίσει την έκπληξη.
«Μια 488 για την βασίλισσα» λέει η Κάιλι.
«Τι είναι αυτό;» αναφωνεί η Κρις. «Με δουλεύεις;» και ξεσπά σε κλάματα και αγκαλιάζει την κόρη της. «Ανυπομονούσα να σου το δώσω» λέει η Κάιλι στην μητέρα της, καθώς τα γενέθλιά της είναι την επόμενη εβδομάδα.
Το αυτοκίνητο των ονείρων της μητέρας μου» συνεχίζει η Κάιλι καθώς δείχνει την κατακόκκινη Φεράρι.
Το αυτοκίνητο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η Κάιλι λατρεύει τα αυτοκίνητα και συχνά ποστάρει φωτογραφίες με τα πανάκριβα οχήματά της σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα.
Η Κάιλι ονομάστηκε από το Forbes το φετινό καλοκαίρι ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος , οπότε το δώρο αυτό δεν αποτελεί και ένα πολύ μεγάλο έξοδο για την μεγιστάνα των προϊόντων ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ