Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Το αδιανόητο τρολάρισμα του 50 Cent σε αντίπαλο ράπερ που το κόστισε 3.000 δολάρια

Από τη μια πλευρά υπάρχει ο 50 Cent. Από την άλλη ο Ja Rule. Αμφότεροι διάσημοι ράπερ. Ο καθένας με την πορεία του και το κοινό του. Έχουν πολλά που τους χωρίζουν αλλά και κάτι που τους… ενώνει.
Μια κόντρα που κρατάει από τη δεκαετία του '90. Έχουν έρθει στα χέρια, έχουν πάει στα δικαστήρια, μόλις έμαθαν τα social media άρχισαν να τα χρησιμοποιούν για τον ίδιο σκοπό...

Είναι κάπως σαν τη «βεντέτα» των Φουρτουνάκιδων και των Βροντάκιδων. Κανείς πλέον δεν θυμάται πως ξεκίνησε αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα τους, ωστόσο, είναι όλα τα λεφτά. Και όταν λέμε όλα τα λεφτά εννοούμε μια τρολιά αξίας περίπου 3.000 δολαρίων. Τόσο κόστισε στον 50 Cent να αγοράσει 200 εισιτήρια στις μπροστινές θέσεις για τη συναυλία του Ja Rule στις 9 Νοεμβρίου στο Άρλινγκτον του Τέξας προκειμένου αυτές να μείνουν άδειες!



Ο ράπερ, μάλιστα, στη συνέχεια ανέβασε μία επεξεργασμένη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να κάθεται στις άδειες κερκίδες ενός γηπέδου.

Ο Ja Rule απάντησε γράφοντας ότι γουστάρει που εξακολουθεί να τσαντίζει τον 50 Cent και στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία του αντιπάλου του ως γυναίκα χαρακτηρίζοντάς τον «lil ape looking bitch», το οποίο δεν… χρειάζεται μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ