Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχει: Η Μέγκαν Μαρκλ με σιθρού φόυστα -Είδαν όλοι το εσώρουχό της

Με μία απίστευτα αποκαλυπτική φούστα εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία μέρα της περιοδεία της σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Τόγκα, διάρκειας 16 ημερών.
Με μία απίστευτα αποκαλυπτική φούστα εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία μέρα της περιοδεία της σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Τόγκα, διάρκειας 16 ημερών.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μία πλισέ, σιθρού μπλε φούστα με αποτέλεσμα στον ήλιο να φανεί το καθαρά εσώρουχό της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μία πλισέ, σιθρού μπλε φούστα, η οποία στον ήλιο άφηνε να φανεί το εσώρουχό της, αλλά και τα πόδια της.

Μάλιστα, την ανάρμοστη για μία Δούκισσα εμφάνισή της, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν ξανά και ξανά ζουμ στις φωτογραφίες που φαίνεται το εσώρουχο και τα πόδια της μέσα από την φούστα.

Την κάπως ανάρμοστη για Δούκισσα εμφάνισή της δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα βρετανικά ΜΜΕ.

Όσο για τον οίκο που την... «πρόδωσε», αυτός ήταν ο οίκος Givenchy που δημιούργησε και το νυφικό του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το σύνολο ήταν μία δημιουργία του οίκου Givenchy

Επομένως, τόσο η φούστα, όσο και το μπλε πουλόβερ που φόρεσε η Μέγκαν πριν φύγει από την Νέα Ζηλανδία είναι δημιουργίες του αγαπημένου της brand.

Μάλιστα όπως αναφέρουν μερικά βρετανικά site, ούτε η Μέγκαν Μαρκλ, ούτε οι γύρω της κατάλαβαν πως μέσα από την φούστα φαινόταν το εσώρουχό της.

Σχετικά με το εσώρουχο, μερικά βρετανικά site επισημαίνουν πως αυτό που φαίνεται είναι το κορμάκι της Meghan Markle, προσθέτοντας πως ο ήλιος της «έπαιξε» άσχημο παιχνίδι και πως ούτε η Δούκισσα ούτε οι γύρω της δεν συνειδητοποίησαν καθόλου πως η διαφανής φούστα την εξέθετε.

Η Δούκισσα ήταν χαμογελαστή όπως πάντα, χαιρέτησε τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί και πήρε αγκαλιά παιδάκια που της πρόσφεραν λουλούδια.

Να σημειωθεί πως σήμερα το γαλαζοαίματο ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο, καθώς η 16ημερη περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία ολοκληρώθηκε.


Φωτογραφίες: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ