Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Προσπαθεί να τρουπώσει στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ ο ακροδεξιός ψεκασμένος Τέρενς Κουίκ

Ο  ακροδεξιός ψεκασμένος Τέρενς Κουίκ προσπαθεί να μπει στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ, αποκαλώντας ακροδεξιούς αντιπάλους του, τώρα που βλέπει να κλονίζεται το ακροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου, τα μέλη του οποίου σαφέστατα θα μείνουν στην ιστορία ως οι μεγαλέμποροι του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.

Ο Κουίκ, με το γνωστό παρελθόν στη δημοσιογραφία, που, για την καρέκλα, ψηφίζει στα τέσσερα ό,τι κι αν του δώσουν, προσπαθεί να αναβάλει το γκρέμισμα του καθεστώτος των σταλινικών και των ακροδεξιών που έβαλαν στο χέρι την εξουσία, με αμέτρητα ψέματα.

Με την κυβερνητική πλειοψηφία, λοιπόν, να αριθμεί, μετά και την ανεξαρτοποίηση Λαζαρίδη, 152 βουλευτές το ερώτημα που ανακύπτει αβίαστα είναι αν επίκειται ανατροπή του πολιτικού σκηνικού ή όχι. Κατά τον Τέρενς Κουΐκ, το όριο των 152 θέτει ακόμα περισσότερο προ των ευθυνών τους αυτούς που έχουν απομείνει.

“Νομίζω Συμπιλίδης δεν θα βρεθεί σε αυτή την κυβέρνηση” συνεχίζει ο καρεκλόβιος υφυπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στον ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5 και αφήνει αιχμές για δήθεν ασφυκτικές πιέσεις κατά βουλευτών των ΑΝΕΛ από την ηγετική ομάδα της οδού Πειραιώς κι από τα φιλικά της ΜΜΕ.

“Αυτή η ακροδεξιά παρέα του Μοσχάτου δεν καταλαβαίνει κάτι: ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν περάσει πολύ- πολύ χειρότερα και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος τέσσερα χρόνια, και ιδίως τα δύο τελευταία χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι από τα γνωστά συγκροτήματα δεν πρόκειται να λυγίσει, και αυτό που είπε στο Ζάππειο προχθές θα το κρατήσει ως λόγο τιμής” λέει ο Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος βέβαια δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας και ιδιαίτερα στη Μακεδονία.


ΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ