Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης και η εκπομπή "Καρέ καρέ μαθήματα σκίτσου" τώρα και στη Νέα Υόρκη!

Οι εκπομπές ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ με τον Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ), ταξιδεύουν και στην Αμερική, όπου από τις αρχές Ιουνίου προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης, NGTV (New Greek TV).

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης που απευθύνεται σε Έλληνες και διααθέτει πρόγραμμα στα ελληνικά, όπου, μεταξύ άλλων, η γνωστή Ελληνίδα καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γιάννα Νταρίλη, κατέχει το ρόλο της παρουσιάστριας και συμβούλου μάρκετινγκ και επιχειρησιακού σχεδιασμού στα ΜΜΕ.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 17:00, οι ομογενείς μας έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο του σκίτσου, μέσα από τους δέκτες του NGTV, παρέα με τον διεθνούς φήμης σκιτσογράφο Δμηήτρη ΝΙκολαΐδη, που παρουσιάζει την πρώτη ελληνική τηλεοπτική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου.

Επίσης, σκίτσα του Δμήτρη Νικολαΐδη φιλοξενούνται στο μηνιαίο νεουορκέζικο περιοδικό Ellopia Press Magazine.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Νικολαΐδης αποτελεί τον μοναδικό σκιτσογράφο με εθνική, αλλά και παγκόσμια τηλεοπτική παρουσία, μιας και οι εκπομπές του μεταδίδονται από ομογενειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ