Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τι έλεγε ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας το 2012 για επιμήκυνση χρέους: "Ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε"

Χρεοκοπία της χώρας προέβλεπε ο Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2012, επισημαίνοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα παρουσιάσει την επιστροφή στη δραχμή ως εθνική επιτυχία!

Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε πως η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε το βράδυ των εκλογών τονίζοντας πως η επιμήκυνση είναι ουσιαστικά ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση πως έχει εγκαταλείψει κάθε συζήτηση για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της μετενέργειας και για την αύξηση του αφορολόγητου ορίου, κάνοντας λόγο για μια καταστροφική πολιτική.

Σφοδρή ήταν και η επίθεση που εξαπολύει κατά του κ. Στουρνάρα τονίζοντας πως ακόμα και αν αφήναμε στην τρόικα τον ορισμό του Υπουργού Οικονομικών "τον κ. Στουρνάρα θα βάζανε" .

Ο κ. Τσίπρας δήλωνε όχι στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικής σημασίας τομέων της ελληνικής οικονομίας και στην εκποίηση κερδοφόρων οργανισμών, ενώ έλεγε ναι στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με διακρατικές συμφωνίες και με αναπτυξιακές κοινοπραξίες που θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε τότε εξεταστική επιτροπή για τη Siemens κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους από αυτή την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ