Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οίκος Dior: Δεν υπάρχει συνεργασία με τον Ντάνο

Σύγχυση προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση στο Instagram του νικητή της περσινής τηλεοπτικής σεζόν του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου -γνωστού και ως Ντάνου.

Με την ανάρτηση του αυτή ο δημοφιλής πρώην παίκτης του τηλεριάλιτι κάνει γνωστή τη συμμετοχή του στην αλυσίδα αγάπης της καμπάνιας της Νάταλι Πόρτμαν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του WeMovement.

Το «Dior Love Chain» είναι μια νέα viral «αλυσίδα» που απευθύνει ένα ερώτημα σε όλους: εσύ τι θα ήσουν έτοιμος να κάνεις για χάρη του έρωτα; Η πρωτοβουλία της Νάταλι Πόρτμαν και του οίκου Ντιορ ξεκίνησε τον Αύγουστο και καλεί όλους να δημιουργήσουν ένα video απαντώντας στην ερώτηση, αρκεί να συνοδεύεται με το προαπαιτούμενο hashtag #diorlovechain. Από τότε μέχρι σήμερα πολλοί είναι οι γνωστοί που συμμετέχουν στην καμπάνια.

Ωστόσο, μετά την ανάρτηση του βίντεο στο Instagram o οίκος Ντιορ, εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι η συμμετοχή του Ντάνου στην καμπάνια δεν σημαίνει συνεργασία μαζί του.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού WeMovement», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο οίκος μόδας.

Η ΜΚΟ WeMovement από το 2010 φροντίζει για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τις χώρες της ανέχειας και φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ