Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Υποδοχή πρωτοετών με ενημέρωση, βραβεύσεις και συναυλία

Βραβεύσεις, συναυλία στους υπαίθριους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ομιλία αποφοίτου του Ιδρύματος με ξεχωριστή πορεία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στη φετινή υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος, στις 12 το μεσημέρι.

Με στόχο να κάνουν τους νέους φοιτητές να αισθανθούν οικειότητα στο νέο πανεπιστημιακό περιβάλλον στο οποίο εντάχθηκαν, οι Πρυτανικές Αρχές και ο Σύλλογος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δίνουν και φέτος στην καθιερωμένη τελετή υποδοχής πρωτοετών ιδιαίτερη ζωντάνια, αλλά και την προοπτική της επιτυχίας, καθώς και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, έπειτα από το τέλος της φοιτητικής ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από το καλωσόρισμα του Πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, του πρόεδρου του Συλλόγου Φοιτητών, Δημήτρη Ματανά και της Γραμματέως του Συλλόγου Φοιτητών, Σταυρούλας Καρακίτσιου, στους φοιτητές θα μιλήσει και μια πρώην συνάδελφός τους, ο οποία είχε βρεθεί στη θέση τους πριν από δώδεκα χρόνια.

Πρόκειται για την Ελένη Χατζηιωάννου, απόφοιτο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, η οποία αφού εργάστηκε επί πολλά χρόνια στον τομέα του μάρκετινγκ, τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή της και να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με αυτό που αγαπούσε και ασχολούνταν ήδη εθελοντικά: ανέλαβε ως επικεφαλής του «Επίκεντρου», του νέου Κέντρου Ενδυνάμωσης της «Action Aid» στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής, θα απονεμηθούν τιμητικοί πάπυροι στους πρωτεύσαντες φοιτητές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, από τις Πρυτανικές Αρχές, τους Κοσμήτορες των Σχολών και από τους Προέδρους των αντίστοιχων Τμημάτων, καθώς και δώρα από τις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ακολουθούν τα ονόματα όσων φοιτητών θα τιμηθούν:

Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Τμήμα
Μόρια
Ευάγγελος-Ιωάννης
Καδής
Ευστράτιος
ΕΠ
19.050
Σωτήριος
Κοσμίδης
Βασίλειος
ΟΕ
18.341
Αστέριος
Ρούμπας
Ευριπίδης
ΟΔΕ
18.363
Αναστασία
Ταξίδου
Κωνσταντίνος
ΒΣΑΣ
18.644
Παναγιώτα
Ζλατάνη
Παύλος
ΛΧΡ
18.657
Γαρυφαλλιά
Δουλάκη
Ιωάννης
ΕΚΠ
18.362
Γεωργία
Βαρδακώστα
Θωμάς
ΜΕΤ
22.369
Κωνσταντίνος
Βερβέρης
Γεώργιος
ΔΕΣ
17.815

Όπως και πέρυσι, θα ακολουθήσει η ανάγνωση της «Δέσμευσης των Πρωτοετών Φοιτητών» από τον πρώτο πρωτεύσαντα και η επίσημη κήρυξη έναρξης του ακαδημαϊκού έτους από τον Πρύτανη, με την «κρούση του κώδωνα» της παλαιάς Βιομηχανικής Σχολής.

Θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία στο προαύλιο του Πανεπιστημίου από τον «Joey», έναν νέο καλλιτέχνη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος γράφει και ερμηνεύει τραγούδια με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο, διαγράφοντας ανοδική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και με απήχηση στη νέα γενιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ