Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Χλιδή & γκάζια στη θάλασσα

Η Lexus θέλησε να κάνει τη διαφορά και στη θάλασσα, κατασκευάζοντας ένα πολυτελές και ισχυρό γιότ, το οποίο τόσο εξωτερικά όσο και μηχανικά εξοπλίζεται με τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της φίρμας.

Από ότι φαίνεται η Lexus θέλησε να ανταγωνιστεί τη Mercedes-Benz στο θαλάσσιο αθλητισμό και έτσι οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρουσίασαν ένα πρωτότυπο γιότ στο νησί Di Lido της Φλόριντα.
Η Lexus από τη πλευρά της, ισχυρίζεται ότι έμπνευση για αυτό το επίτευγμα, αποτέλεσε η επιθυμία εξέλιξης της Toyota στο θαλάσσιο χώρο, η οποία θα ξεκινήσει μια σειρά Premium γιότ.
Δείτε περισσότερα στο AutoΤρίτη

O Πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda, αφού πέρασε αρκετές ημέρες στο τιμόνι του σκάφους, εντυπωσιάστηκε από την ισχύ των κινητήρων turbo-diesel, αλλά και τους χειρισμούς του και σκέφτηκε την δημιουργία μιας πολυτελούς θαλάσσιας κατηγορίας, η οποία θα ανεδείκνυε το προφίλ της εταιρείας.

Το «χλιδάτο» σκάφος είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται και στο Lexus LFA.
Στο μηχανικό τμήμα, το υπερσύγχρονο γιότ, αντλεί την ισχύ του από δυο βενζινοκίνητους, έσω-έξω, V8 κινητήρες, συνολικής απόδοσης 880 αλόγων. Σε όλα τα μέρη του εξοπλίζεται με τα τελευταία μέσα τεχνολογίας και στις εσωτερικές λεπτομέρειες τονίζεται η άνεση και η πολυτέλεια.





Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ