Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Γιατί ναυάγησε η λύση Σαββίδη -Εν αναμονή του ειδικού εκκαθαριστή

Την απόφαση να συνεχίσουν να εργάζονται για να κυκλοφορήσουν τα Νέα και το Βήμα της Κυριακής έλαβαν οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ στην γενική τους συνέλευση που έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Τα Νέα κυκλοφορούν αύριο, γίνεται ο σχεδιασμός για το Βήμα της Κυριακής και στόχος είναι όσο υπάρχει χαρτί (γι’ αυτή την εβδομάδα ίσως και την επόμενη) τα έντυπα του ομίλου να κυκλοφορούν. «Το συμφέρον όλων είναι να μείνει ανοικτό το μαγαζί» ανέφεραν χαρακτηριστικά στη γενική συνέλευση.

Καρακούσης: Γιατί ναυάγησε η λύση Σαββίδη

Ταυτόχρονα, ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης εξήγησε στους εργαζόμενους για το ναυάγιο της λύσης Σαββίδη, επιβεβαιώνοντας ότι η συμφωνία «σκόνταψε» στην επιμονή του Σταύρου Ψυχάρη που ζητούσε εγγυήσεις για τα προσωπικά του δάνεια, κάτι που αρνήθηκε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Η εκτίμηση που κατατέθηκε είναι πως είναι πολύ δύσκολο με αυτά τα δεδομένα να επανέλθει η λύση Σαββίδη. Ετσι, τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στην άμεση τοποθέτηση ειδικού εκκαθαριστή στον ΔΟΛ και να ασκηθεί πίεση να ολοκληρώσει την εργασία του το συντομότερο δυνατόν μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ