Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Κατεπείγουσα έκκληση: Εγκατάλειψη βαριά τραυματισμένου δικυκλιστή στη Θεσσαλονίκη

Τα ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη (24-25 Ιανουαρίου) και ώρα 02:15 περίπου, αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, παρέσυρε δικυκλιστή στην περιοχή Μοναστηρίου στους Αγίους Πάντες (μπροστά από τον ΟΣΕ) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε από το σημείο του ατυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο δικυκλιστή ο οποίος, ήταν σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα, αιμορραγία, και βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι παρότι φορούσε κράνος. Η εκτίμηση της τροχαίας και των γιατρών που κάνουν τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουν την υγεία του νεαρού δικυκλιστή, είναι ότι το όχημα μετά από τέτοια πρόσκρουση, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Η οικογένεια του νεαρού δικυκλιστή, κάνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα να την ενημερώσει καλώντας απευθείας στο 6977478128 ή στην Τροχαία ώστε να κινηθούν οι κατάλληλες νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του ασυνείδητου οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ