Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Παρά τα μπινελίκια του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ του έδωσε τον Κοροβέση!

Μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων να μπινελίκιασε άγρια τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του πριν μερικές ημέρες, ο Δικέφαλος όμως έχει... μεγάλη καρδιά! Έτσι, ο Νίκος Κοροβέσης επέστρεψε στα Γιάννενα και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΣ, ύστερα από ενάμιση χρόνο.

Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε σήμερα τον δανεισμό του 25χρονου μπακ-χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν από τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος χαρακτήρισε «σπίτι» του τον σύλλογο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοροβέση με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Χαίρομαι πολύ που είμαι πάλι στα Γιάννενα. Για μένα είναι σαν το σπίτι μου εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ΠΑΣ που μου δίνουν την ευκαιρία να πάρω παιχνίδια. Δεν θέλω να πω πολλά. Την ομάδα την ξέρω και με ξέρει. Θα δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του.»

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στην ομάδα των Ιωαννίνων από το 2012 έως το 2015, όταν και πήγε στον «δικέφαλο του Βορρά», υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών. Τη φετινή σεζόν είχε μόλις δύο συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ