Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Πράσινο» από Μητσοτάκη σε Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια και μετά το 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || sirmatsis@gmail.com
Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και την επόμενη περίοδο φαίνεται πως θα είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απ. Τζιτζικώστας είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του στην συνέντευξή του στην ThessNews.

Οι αποκαλύψεις έγιναν μάλιστα on camera κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο ΣΜΑ Ευκαρπίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης, είπε στον πρόεδρο της ΝΔ για την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για την υψηλή απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων και για το γεγονός πως είναι από τους πρώτους περιφερειάρχες στη χώρα που ολοκλήρωσαν και ενέκριναν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και χρηματοδοτεί τα αναγκαία έργα. «Και τον θέλουμε, να συνεχίσει το έργο του μέχρι το 2024…», είπε με νόημα ο κ. Γεράνης.

«Ο Απόστολος θα είναι περιφερειάρχης και την επόμενη φορά και για όσο το θέλει ο ίδιος, με όλη τη στήριξή μας», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου επανήλθε: «Πρόεδρε πρόσεξε γιατί υπάρχουν και κάμερες. Ακούω δηλώσεις για το μέλλον…».

«Δεν λέω κάτι καινούργιο. Άλλωστε, το έχω ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.


Μας κοινοποιήθηκε από thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ