Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έχασε το πόδι της, πάλεψε με την κατάθλιψη και φωτογραφίζεται γυμνή

Η ζωή επιφύλαξε μια πραγματικά τεράστια δοκιμασία για την Vicky Balch. Ήταν ένα από τα θύματα στο τρενάκι στο λούνα παρκ Alton Towers κι έχασε το πόδι της προκειμένου οι γιατροί να σώσουν τη ζωή της.

Η 21χρονη παραδέχθηκε ότι αμέσως μετά το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό βυθίστηκε στην κατάθλιψη και υπήρξαν στιγμές που πέρασε από το μυαλό της να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Vicky Balch πάλεψε, τόσο με τα δραματικά αποτελέσματα του ατυχήματος, όσο και με την κατάθλιψη και νίκησε. Σήμερα, 1,5 χρόνο μετά το ατύχημα, αποφάσισε να κάνει και γυμνή φωτογράφιση:«Θέλω να δείξω ότι έχω αγαπήσει ξανά το σώμα μου, με τα "σημάδια της μάχης" και με όλα». Ο φωτογράφος με ρώτησε αν ήθελα να μοντάρει τις φωτογραφίες (σ.σ. ώστε να μην φαίνονται οι ουλές από τον ακρωτηριασμό), όμως του είπα, όχι, δεν τις αλλάζω, είναι μέρος της ζωής μου», τόνισε η γυναίκα στο Sunday People.Όσο για το λόγο που έκανε τη φωτογράφιση είπε ότι την έκανε για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της και να πολεμήσει το bullying που υπέστη στα social media.

«Δεν πρόκειται να είμαι ποτέ ξανά η ανέμελη κοπέλα που ήμουν κάποτε αλλά είμαι πιο δυνατή και θέλω να εμπνεύσω κι άλλους» λέει στην ίδια συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ