Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...;;; ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ 0-1 ΤΟΝ ΠΑΣ!

Τα είπε ο Ίβιτς στο τέλος του αγώνα, το διερωτάται και ολόκληρη η φίλαθλος Ελλάδα: Τι θα γίνει, επιτέλους, με αυτό το δολοφονικό γήπεδο των Ιωαννίνων; Μπορεί να βολεύει μια μικρή ομάδα αυτός ο αγωνιστικός χώρος, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιούται να γίνει μεγάλος, αφού έχει κάνει ποιοτικά βήματα όσον αφορά το δυναμικό του και τον τρόπο που αγωνίζεται!

Μέσα σε αυτό τον βούρκο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βλέπει πλέον με πιο μεγάλη αισιοδοξία την πορεία του στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ανεβάζει τη ψυχολογία των παικτών και για τους άλλους στόχους της ομάδας.

Ένα γκολ του Λέοβατς στο 31΄, μετά από την εκπληκτική απόκρουση του Πασχαλάκη στην καρφωτή κεφαλιά του Κλάους, αρκούσε για να πάρει τη νίκη ο Δικέφαλος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 30’ Λίλα, 77’ Κόντε, 90+3’ Ακόστα - 14’ Σάκχοφ, 45΄ Μαλεζάς, 68’ Μυστακίδης, 77’Βαρέλα

KOKKINΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (82' Μπέριος), Γιάκος (56’ Κόντε), Καρανίκας (66' Βιδάλ), Λίλα, Κούτρης, Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ (94' Κάνιας), Σάκχοφ, Κάμπος (89' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Μυστακίδης (70' Χαρίσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ