Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ford Fiesta 2017 (+videos)

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος
Η σπουδαιότητα του Fiesta για την Ford καταδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο από το γεγονός πως η εταιρεία σε μια μεγαλειώδη παρουσίαση στις εγκαταστάσεις όπου παράγεται το Fiesta στην Κολωνία, παρουσίασε μονομιάς και τις τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου μοντέλου.

Κάπως έτσι «έπαιξε» σε επίπεδο marketing, τονίζοντας τον διαφορετικό χαρακτήρα των τεσσάρων εκδόσεων σαν να αφορά αυτό τέσσερα διαφορετικά μοντέλα και κατέληξε στον ευσεβή πόθο που συνοψίζεται στο ότι το νέο Fiesta είναι οποιοδήποτε αυτοκίνητο θα ήθελε κάποιος.

Για να μην μπερδευόμαστε όμως με τα… υψηλά νοήματα των managers, ας δούμε τι ακριβώς παρουσίασε η Ford εν μέσω μουσικής που έπαιζε ένας φημισμένος DJ μαζί με ένα robot DJ.

Το Ford Fiesta Titanium είναι στην ουσία η βασική έκδοση. Η ανανέωση στην εμφάνιση είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και η αύξηση στις διαστάσεις, αν και ακόμη η Fordδεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την εντύπωση και με τους αριθμούς αφού δεν τους έχει ανακοινώσει. Το Ford Fiesta Titanium θα είναι διαθέσιμο σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα και φυσικά θα φέρει τον 1.0lt Ecoboost για τον οποίο στην Ford είναι γενικώς πολύ υπερήφανοι.

Το Ford Fiesta Vignale θα σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας που φέρουν το έμβλημα των premium εκδόσεων με «όπλο» φυσικά τις ιδιαίτερες και στυλάτες επιλογές σε διάκοσμο, αξεσουάρ και εμφάνιση.

Το Ford Fiesta ST Line είναι η σπορτίφ εκδοχή των παραπάνω με λεπτομέρειες που θα προσφέρουν μεγαλύτερες συγκινήσεις σε εκείνους που θα τις απολαμβάνουν, όπως για παράδειγμα η sport ανάρτηση, αν και αυτή δεν την λες και λεπτομέρεια…

Τέλος υπάρχει και το Ford Fiesta Active που είναι το πρώτο Fiesta Crossover και αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο, αφού το «άνοιγμα» σε μια κατηγορία που διαθέτει αρκετούς ανταγωνιστές είναι σαφέστατο και με μεγάλες προσδοκίες.

Γενικώς οι Γερμανοί μιλούν για το πιο προηγμένο τεχνολογικά μικρό αυτοκίνητο της αγοράς, καθώς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που θα παρέχουν θα βελτιστοποιούν το αυτοκίνητο στους βασικούς τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της πρακτικότητας.

Η βάση του θα είναι η εξέλιξη της επιτυχημένης πλατφόρμας της Ford για το B-Segment, πράγμα που σημαίνει πως θα διατηρηθούν και όλα εκείνα τα στοιχεία οδηγικής απόλαυσης και αποτελεσματικότητας που καθιστούν τα Fiesta των τελευταίων ετών best sellers.







Περισσότερα στο highoctane.gr που μας το κοινοποίησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ