Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

6 χρήσεις για τον συνδετήρα που θα σας εκπλήξουν

Ξέρετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα χαλασμένο φερμουάρ ή πώς θα κάνετε τα γυαλιά σας σαν καινούρια; Με έναν συνδετήρα, φυσικά!

Οι περισσότεροι από εμάς τους έχουμε συνδέσει με τα παιδικά χρόνια μας, τις εποχές πριν την ψηφιακή επανάσταση και την οικολογική κρίση και την τάξη που έβαζαν στις αμέτρητες φωτοτυπίες και σημειώσεις μας κατά τα φοιτητικά και τα πρώιμα επαγγελματικά μας χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τους συνδετήρες που αποτελούν ένα μικρό πολυεργαλείο με τρομερά πρακτικές χρήσεις που δεν φαντάζεστε! Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συνδετήρα για να φτιάξετε ένα χαλασμένο φερμουάρ, να φτιάξετε τα (χαλαρά) γυαλιά σας και να κάνετε ακόμα 3 απίθανα πράγματα.

Φτιάξτε ένα σταντ για το κινητό σας
Μπορεί να νομίζετε ότι η χρήση του συνδετήρα θα χαθεί εξαιτίας της ψηφιακής εποχής, αλλά μάλλον κάνετε λάθος. Χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα πρακτικό σταντ για να βάζετε το κινητό σας όταν το φορτίζετε, όταν θέλετε να μοιραστείτε ένα αστείο βίντεο με τους φίλους σας ή για να τσεκάρετε μια συνταγή την ώρα που μαγειρεύετε. Πάρτε ένα μεγάλο συνδετήρα, ξεδιπλώστε και ισιώστε τον. Στη συνέχεια, διπλώστε τον στην μέση έτσι ώστε να θυμίζει τσιμπιδάκι. Μετρήστε 2 εκατοστά από κάθε άκρη του και, έπειτα διπλώστε τις για να δημιουργήσετε ένα «μικρό» ποδαράκι. Το σταντ για το κινητό σας είναι έτοιμο!

Επιδιορθώστε ένα σπασμένο φερμουάρ
Κόπηκε η λαβή του φερμουάρ; Κανένας πανικός! Περάστε το συνδετήρα μέσα από την εσοχή της, διπλώστε τον και το νέο κούμπωμά του φερμουάρ σας είναι έτοιμο.

Σφίξτε τα χαλαρά γυαλιά σας
Νιώθετε τα γυαλιά σας πολύ χαλαρά; Αν δεν έχετε το ειδικό κατσαβιδάκι, χρησιμοποιήστε έναν συνδετήρα για να σφίξετε τους βραχίονές τους.

Ξεβουλώστε ένα μπουκάλι σπρέι
Η λακ σας δεν ψεκάζει πια; Αφαιρέστε τα υπολείμματα από την οπή του μπουκαλιού της χρησιμοποιώντας έναν συνδετήρα.

Αντικαταστήστε ένα χαμένο κουμπί
Ξεράφτηκε; Έσπασε; Όπως και να έγινε το κακό, μπορείτε να το διορθώσετε άμεσα, εύκολα και πρακτικά, αντικαθιστώντας ένα χαμένο κουμπί της μπλούζας σας με έναν συνδετήρα.

Ξεβουλώστε τη βουλωμένη τρύπα ενός μπουκαλιού
Αν σας έχουν βουλώσει οι τρύπες του αλατιού ή του πιπεριού τότε μπορείτε να τις ξεβουλώσετε με την άκρη ενός συνδετήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ