Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τέλειο ίσιωμα για το ρεβεγιόν

Το τέλειο χτένισμα για το ρεβεγιόν μπορεί να γίνει πραγματικότητα με όπλο το ισιωτικό σου. Μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο ίσιωμα μαλλιών χωρίς να καταστρέψεις την τρίχα σου με έξι βήματα.
Μπορείς να έχεις μαλλί σγουρό ή σπαστό αλλά πάντα το ίσιο ήταν αυτό που θέλεις; Θέλεις το τέλειο ίσωμα αλλά φοβάσαι ότι τα εργαλεία στάιλινγκ όπως το ισιωτικό σου θα καταστρέψουν την τρίχα σου;
Τότε δεν έχεις παρά να μάθεις όλα τα μυστικά για τέλειο ίσιωμα χωρίς να βλάψεις την τρίχα σου αλλά και για να έχεις σούπερ ισιωμένα μαλλιά την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου.


Βήμα πρώτο

Το σωστό λούσιμο είναι το παν και εδώ γιατί για να πετύχεις όχι μόνο το τέλειο ίσιωμα αλλά για να μπορέσεις να κάνεις τα ίσια μαλλιά σου να διατηρηθούν περισσότερο και το χτένισμα σου να κρατήσει! Λούσε καλά τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία και μην μείνεις στο ένα χέρι.
Με κυκλικές κινήσεις λούσε καλά τα μαλλιά σου κάνοντας παράλληλα και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου που πρέπει να ενυδατωθεί σωστά αφού αν η τρίχα σου είναι ξηρή θα έχεις πρόβλημα με το ισιωτικό σου που έχει την τάση να κάνει το μαλλάκι σου να φριζάρει και το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει καθόλου.
Το σωστό σαμπουάν ακολουθεί πάντα το κατάλληλο -ανάλογα με τον τύπο του μαλλιού σου- κοντίσιονερ που μαλακώνει την τρίχα σου και αφήνει το μαλλάκι σου πριν το στέγνωμα απόλυτα μεταξένιο.


Βήμα δεύτερο

Αφού λουστείς άπλωσε στην τρίχα σου ένα προϊόν που θα προστατεύει την τρίχα σου από τον θερμό αέρα από το πιστολάκι και το ισιωτικό σου έτσι ώστε να μην πάθει τίποτα η τρίχα σου.
Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και δεν πρέπει να το ξεχνάς. Ειδικά τα μαλακτικά σε μορφή leave-in που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα έχουν σχεδιαστεί ακριβώς γι’αυτό το σκοπό και αφήνουν το μαλλάκι σου απαλό και μεταξένιο!


Βήμα τρίτο

Στέγνωσε πολύ καλά τα μαλλιά, καλύτερα με την πετσέτα σου αφού θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια το εργαλείο στάιλινγκ με θερμό αέρα και καλό είναι να μην το παρακάνεις.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πρέπει να διατηρήσεις την τρίχα σου ενυδατωμένη και όταν χρησιμοποιείς το ισιωτικό σου οπότε περίμενε λιγάκι μέχρι τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά με την βοήθεια της πετσέτας σου.


Βήμα τέταρτο

Ας προθερμανθούμε! Το να προθερμάνεις για λίγο το ισιωτικό σου είναι επίσης πολύ σημαντικό ειδικά για το κεραμικό ισιωτικό σου, έτσι ώστε να έχεις έτοιμη τη θερμοκρασία που θέλεις όταν έρθει η ώρα να ισιώσεις το μαλλί σου. Στο μεταξύ χώρισε τα μαλλιά σου σε ενότητες για να είναι πιο εύκολο έτσι να τα ισιώσεις ανά τούφες όταν έρθει η ώρα.


Βήμα πέμπτο

Τοποθέτησε το ισιωτικό σου κοντά στη ρίζα ξεκινώντας από μια ενότητα μαλλιών. Τράβηξε απαλά προς τα κάτω και επανέλαβε την ίδια απαλή κίνηση αρκετές φορές μέχρι να φτιάξεις όλο το μαλλί. Είναι προτιμότερο από το επιμείνεις και να «ξαναπεράσεις» το ισιωτικό αμέσως στην τρίχα σου, να περιμένεις να στεγνώσει και να το κάνεις μετά. Έτσι αποφεύγεις να δημιουργήσεις ξηρές άκρες στα μαλλιά σου και να καταστρέψεις την τρίχα σου.


Βήμα έκτο

Ίσιωσε μία-μία όλες τις ενότητες του μαλλιού σου από κάτω προς τα επάνω και περίμενε μέχρι οι τούφες να «κρυώσουν» πριν αρχίσεις να τις πιάνεις. Τέλος σφράγισε το αποτέλεσμα με λακ και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις με το ολόισιο μαλλί σου!


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ