Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι συμβουλές του Ντάνιελ Κρεγκ για το χανγκόβερ

Ο Τζέιμς Μποντ αγαπάει το ποτό. Το αγαπάει απόλυτα! Το ποτό όμως αγαπάει και ο Ντάνιελ Κρεγκ που ως Βρετανός κατάσκοπος του αρέσει να πίνει Μαρτίνι.

Είναι όμως γνωστό ότι στον ηθοποιό αρέσει να απολαμβάνει και ο ίδιος αυτό το ιδιαίτερο ποτό, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Dujour, έχει όμως και την λύση για όταν το παρακάνει.

«Μου αρέσει να πίνω ένα ποτό, όπως μου αρέσει να πηγαίνω σε παμπ και αγαπώ να βρίσκω νέες παμπ και μέρη για κοινωνικοποίηση», είπε ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι λόγω της διασημότητας που έχει του είναι πλέον δύσκολο να βγαίνει έξω. «Αυτό έχει όριο πλέον».

Στη συζήτηση που είχε για την τελευταία του ταινία Spectre ως πράκτορας 007, μέρος των γυρισμάτων της οποίας έγιναν στην Πόλη του Μεξικού, το περιοδικό τον ρώτησε για την ζωντάνια της πόλης.

«Κατέληξε να είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις που έχω επισκεφτεί, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα εκεί», είπε.

«Από την τεκίλα;» ρωτήθηκε. Από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε απάντησε.

Πάντως παραδέχτηκε ότι για να αποφύγει το χανγκόβερ παίρνει ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που ενυδατώνει τον οργανισμό.

«Δίνεται στα παιδιά όταν είναι αφυδατωμένα. Όταν ξυπνήσεις το πρωί και πάρεις ένα από αυτά τότε... μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις», είπε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ