Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

«Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»

“Εκδήλωση προσφοράς στην Ογκολογική & Νεφρολογική Παίδων
του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης”
«Mόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια» , ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία το Σωματείο “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο THE MET.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών της Ογκολογικής και Νεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη, μίλησε για την δύναμη της προσφοράς και ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξή τους. Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν o κ. Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), ο κ. Δημήτριος Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης) και η αγαπημένη παρουσιάστρια κ. Σίσσυ Χρηστίδου. Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».

Την βραδιά έντυσε μουσικά η μοναδική ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, η οποία μας ταξίδεψε στις γειτονιές του κόσμου μέσα από αγαπημένες μελωδίες σπουδαίων ερμηνευτών.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτη την βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL, την κλινική αισθητικής ιατρικής Smartlipo – Ψηφίδης, την EFD PAPADOPOULOS FURS, την ψαροταβέρνα Christofer, το ηλεκτρονικό κατάστημα pakketo.com, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, τον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, την ΚΥΑΝΑ, την εταιρία xoulogis, Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, την COCO-MAT, τα υποδήματα NAK, το Arte, την εταιρία Novacert για τα κρασιά που μας προσέφερε, το Sugar Angel, το «μη με Λησμόνει» για τον στολισμό, την hello advertising και το υπογραφείο Diakakis.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Έλενα Αναστασίου εκ των χορηγών ΗΕLLO Advertising, Ανδρέας Νικάκης, Λήδα Παπαδοπούλου

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης» Αμαλία Μπέκια, Μίνα Χρηστίδου, Βέτα Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Μπέρτα Οικονόμου, Χριστίνα Καρακασίδου, Άννα Ανανιάδου, Μαρία Λαγομάτη

Μαρία Τζίκα, εκ των χορηγών ELVIAL

Βέτα Καμαρινού (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης»), Αλεξία Καμαρινού, Θεοδώρα Γιαγκουδή, Μαρία Καμαρινού

Γιάννα Παντελιάδου, Λίτσα Ευσταθιάδου εκ των χορηγών COCO-MAT

Νούλη Χατζηανδρέου, , Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

Αλίκη Μπουλούμπα εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Χριστόφορος Ιωαννίδης εκ των χορηγών Christofer

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD PAPADOPOULOS FURS

Δημήτρης Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης)

Γιάννης Χρηστίδης, Μίνα Χρηστίδου, Σίσσυ Χρηστίδου

Χριστίνα Καρακασίδου, Βέτα Καμαρινού, Σίσσυ Χρηστίδου, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

Σίσσυ Χρηστίδου, Ευρυδίκη

Dr. Δήμος Ψηφίδης εκ των χορηγών Smartlipo, Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ