Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

20 χρόνια Ευχές παιδιών: εκδήλωση με Φαίη Σκορδά και Έλλη Κοκκίνου!

Φέτος το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των ευχών ξεκινά με μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκδήλωση που διοργανώνει το Make- A- Wish, (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307) στις 8.30 μ.μ.

Ξεκινούμε με έκθεση φωτογραφίας με το έργο του Οργανισμού, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστούν εορταστικές προβολές που αφορούν στη συμμετοχική προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων των ανθρώπων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Οργανισμό. Θα υπάρχουν ακόμη, ευχετήριες προβολές για τον Οργανισμό, από τα παραρτήματα μας ανά τον κόσμο. Τέλος θα παρουσιαστεί μία Ευχή καθώς επίσης θα πραγματοποιηθεί και το πρόγραμμα «Υιοθεσία Ευχής»

Η Έλλη Κοκκίνου θα μας χαρίσει τα τραγούδια της ενώ θα βρίσκεται μαζί μας και η Πρέσβειρα του Make- A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Φαίη Σκορδά.

Θα είναι μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά όλων μας!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

20 Χρόνια Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα σε περισσότερα από 1.600 παιδιά και οικογένειες!

Μοιραστείτε και εσείς τη Θεραπευτική Δύναμη μίας Ευχής!

Προσκλήσεις και πληροφορίες: 2310- 523978, 2310 227225 .


Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ