Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο Ντεπ φοβόταν πως η Άμπερ τον απατά με την Κάρα Ντελεβίν: «Με περνάς για ηλίθιο;» φώναζε

Πολλές είναι οι θεωρίες και οι υποθέσεις για τους λόγους που Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έφτασαν στο διαζύγιο μετά από μόλις 15 μήνες γάμου.

Η μια φήμη που κυκλοφορεί έντονα, είναι ότι ο 52χρονος σταρ ζήλευε τις καλές σχέσεις και την επικοινωνίαπου διατηρούσε η bisexual Άμπερ Χερντ με την πρώην σύζυγό της και φωτογράφο, Τάσια Βαν Ρι.

(Η γυναίκα με την οποία υπήρξε παντρεμένη η Άμπερ Χερντ)


Η άλλη φήμη που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός, είχε γίνει έξαλλος,επειδή πίστευε πως η Άμπερ τον απατούσε με την επίσης bisexual, Κάρα Ντελεβίν.

(Αριστερά η Ντελεβίν, δεξιά η Άμπερ Χερντ)


Και μόνο στην σκέψη αυτή, ο 52χρονος σταρ τρελαινόταν και έβγαινε από τα ρούχα του, φωνάζοντας: «Με κοροϊδεύεις!!!»

Σύμφωνα με την «The Sun», οι ψύλλοι στ΄αυτιά του Ντεπ, μπήκαν στα τέλη του 2014, όταν διαπίστωσε πως το 23χρονο μοντέλο και η σύζυγός του είχαν γίνει αυτοκόλλητες, παρτάροντας συνεχώς μαζί.


«Τόσο η Κάρα όσο και η Άμπερ, διασκέδαζαν πολύ μαζί, δίχως να κάνουν καμία προσπάθεια ώστε να κρύψουν το έντονο φλερτ μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται απίστευτοι καυγάδες μεταξύ της Χερντ και του Ντεπ, ο οποίος μισούσε την αδιάκριτη συμπεριφορά τους» αναφέρει πηγή και συνεχίζει:


«Ο Ντεπ θεωρούσε την 23χρονη Ντελεβίν αντιπαθητική και ασεβή. Τον ενοχλούσε που ήταν συνεχώς έξω με την γυναίκα του και διασκέδαζαν, δίχως να σέβονται την επιθυμία του για ξεκούραση, καθώς εκείνος δούλευε την συγκεκριμένη περίοδο».


Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε, πως εκτός από την Άμπερ Χερντ που έχει δηλώσει bisexual, και η Κάρα Ντελεβίν έχει κάνει σαφή εδω και καιρό τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, μετρώντας περισσότερες «επίσημες» σχέσεις με γυναίκες συγκριτικά με την Άμπερ.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Άμπερ διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με την 37χρονη Μισέλ Ροντρίγκεζ(πρωταγωνίστρια του «Fast&the Furious»), ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι με την 33χρονη τραγουδίστρια Αννι Κλαρκ, γνωστή και ως «St. Vincent».

(H Ντελεβίν με την Ροντρίγκεζ)



(Η Ντελεβίν με την St. Vincent)

(Η 30χρονη Άμπερ Χερντ ενώ βγαίνει από το δικαστήριο, όπου ζήτησε και πήρε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως φοβόταν για την ζωή της, καθώς ο 52χρονος ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά, λεκτικά και συναισθηματικά)



(Η Άμπερ Χερντ με εμφανείς μελανιές στο πρόσωπο)




(Οι φώτο που τράβηξε η ίδια ως πειστήριο ότι κακοποιήθηκε από τον Τζόνι Ντεπ. Η ίδια υποστηρίζει πως οι μώλωπες προήλθαν από iPhone που της πέταξε ο Ντεπ με δύναμη στο πρόσωπο)
spl1292262_001.jpg
spl1292262_002.jpg
spl1292262_003.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ