Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Οι απαγωγείς στο Μεξικό απελευθέρωσαν τον Άλαν Πουλίδο-Πρώτες εικόνες

Aπελευθερώθηκε τελικά ο απαχθείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής το βράδυ του Σαββάτου στη γενέτειρά του στο Μεξικό.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, o οποίος υποστήριξε ότι ο Πουλίδο είναι καλά στην υγεία του, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ είχε προηγηθεί ευρεία αστυνομική επιχείρησή για την απελευθέρωσή του.

Νωρίτερα, οι μεξικανικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος απήχθη στην περιοχή Tamaulipas, βορειοανατολικά της χώρας.

Οι πρώτες εικόνες μετά τη διάσωσή του, όπου απεικονίζεται με τον τοπικό κυβερνήτη και άνδρες των αρχών ασφαλείας:

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Guardian, στο τμήμα αυτό του Μεξικό κυριαρχούν τα καρτέλ των ναρκωτικών, τα οποία βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους. Η μεξικανική ιστοσελίδα impacto.mx επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Ο Πουλίδο απήχθη το βράδυ του Σαββάτου φεύγοντας από ένα πάρτι, κοντά στη γενέτειρά του, Ciudad της Victoria, 200 μίλια νότια από τα μεξικανικά σύνορα. Οπλισμένοι άνδρες σταμάτησαν το αυτοκίνητο, μάρκας BMW, και τον συνέλαβαν.

Το θέμα κυριάρχησε στις ειδήσεις των τοπικών αλλά και των διεθνών ΜΜΕ.

VIDEO: el gobernador de Tamaulipas, Egidio Torre Cantú anuncia la liberación de Alan Pulido (vía @daniriosmm )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ