Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Νοσοκόμα ανέβασε σέξι φωτογραφίες της για να διαφημίσει την επιχείρησή της

Μια νοσοκόμα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη όταν για να διαφημίσει την επιχείρισή της ανέβασε στο Διαδίκτυο πικάντικες φωτογραφίες της με εσώρουχα.

Η Julia Knightley που διευθύνει μη χειρουργική αισθητική κλινική στο Stockport του Ηνωμένου Βασιλείου βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η single μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε πως οι φωτογραφίες της ήταν πολύ ωραίες και είναι κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν και δεν είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Η 37χρονη είπε πως πολλοί είναι αυτοί που την κατέκριναν στα social media.Μια γυναίκα σχολίασε: «Είναι ντροπή να χρησιμοποιεί την ίδια ιστορία. Το σεξ πάντα πουλάει και θα πάνε στην κλινική της αφελείς ασθενείς».

«Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αγγελία για συνοδούς πολυτελείας», έγραψε ένας άλλος.

Η Julia από την πλευρά της είπε ότι κατέβασε αμέσως τις φωτογραφίες που προκάλεσαν τα σχόλια. «Πάντα διαφημίζω τη δουλειά μου με αυτό τον τρόπο. Η ιδέα ήταν βασισμένη στο μάρκετινγκ και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από τις άπειρες κλινικές που υπάρχουν. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο από φίλο και ανέβηκαν τον Μάιο. Καταλαβαίνω πως ήταν αφελές και ανόητο εκ μέρους μου να τις ανεβάσω».Η Julia ισχυρίζεται ότι διευθύνει μια επιχείρηση που έχει όλες τις προδιαγραφές και δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του πελάτη.

Πάντως πολλοί είναι οι πελάτες που έσπευσαν να την υπερασπιστούν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο για την επιχείρησή της.

Η κλινική της Julia προσφέρει θεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης. Λειτουργεί από το 2014 ενώ η ίδια πήρε το πτυχίο της το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ