Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Χαλύβδινος ΠΑΟΚ με 10 παίκτες από το 32΄ πήρε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και βλέπει σεντόνι!

Με ψυχή ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε 0-0 από την ΑΕΚ την πέταξε έξω απ΄τη διεκδίκηση της 1ης θέσης και είναι πλέον... μια ισοπαλία μακριά από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έχει τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς των play offs στην Τούμπα.
Ο Ιβιτς είδε τον Τζαβέλλα να δέχεται κόκκινη κάρτα στο 32΄ ως τελευταίος, στο μαρκάρισμα του Πέκχαρτ αλλά δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία του. Κάνοντας μάλιστα αλλαγές τακτικής κατάφερε να φέρει το παιχνίδι μέχρι την λήξη στην ισοπαλία που τον βόλευε και ενώ από το 49΄ έπαιζε και η ΑΕΚ με 10, λόγω αποβολής του Πέκχαρτ με δεύτερη κίτρινη.
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ο ΠΑΟΚ με Ροντρίγκεζ στο 11΄ και η ΑΕΚ με Αραβίδη στο 66΄.
Στην κορυφή των πλέι οφ, πλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά, εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης η Ένωση και το ματς της Τρίτης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό θα κρίνει την πρωτιά των play offs.

Οι συνθέσεις
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος (88' Μπουονανότε), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχνασον (76' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης (46' Αραβίδης), Πέκχαρτ, Μπαρμπόζα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης (59' Μαλεζάς), Κάτσε, Χαρίσης (66' Τσίμιροτ), Μακ, Ροντρίγκες (90' Σκόνδρας), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ