Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τεχνικός της ΕΡΤ-3 ασελγούσε επί δύο έτη σε 9χρονο κοριτσάκι και βιντεοσκοπούσε παιδάκια σε πάρκα και λεωφορεία

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε από το τα 7 του χρόνια ένα κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη στα χέρια ενός παιδόφιλου γείτονα της μητέρας της… Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε χθες, στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 56χρονου ομογενή από την Γεωργία και τεχνικού της ΕΡΤ-3, που προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, ενώ ταυτόχρονα κατείχε εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του τεχνικού της κρατικής τηλεόρασης σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της οικίας του 56χρονου, που πραγματοποιήθηκε χθες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, DVD και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεθέντα ψηφιακά αρχεία, βρέθηκε βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει τον συλληφθέντα να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, επί δύο χρόνια, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού, αντίστοιχα. Επίσης, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων νεαρών γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών, που βιντεοσκοπούσε τεχνηέντως τα απόκρυφα σημεία τους.

Το τέλος της αρρωστημένης του δραστηριότητας ήρθε όταν έδειξε με περηφάνια τα αρχεία του αυτά σε έναν φίλο του, ο οποίος και τον κατήγγειλε στις Αρχές. Ο 56χρονος ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, ενώ το κοριτσάκι ζούσε μόνο του με την μητέρα του, επίσης ομογενή από πρώην σοβιετική χώρα και το είχε προσεγγίσει πριν δύο χρόνια με διάφορα απατηλά μέσα… Στο παιδί ορίστηκε παιδοψυχολόγος και ενδέχεται να κρίνει ο εισαγγελέας τα περαιτέρω για την κηδεμονία του παιδιού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και η μητέρα του είναι μία αρκετά προβληματική περίπτωση.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να δοθεί εντολή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητάς του και των στοιχείων του, μήπως αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματα του.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ