Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικό δώρο στους θαυμαστές της έκανε η Madonna

Έπειτα από την παράνομη διαρροή, την προηγούμενη εβδομάδα, κάποιων προσχεδίων των καινούργιων της τραγουδιών, η Madonna αποφάσισε να κυκλοφορήσει έξι τραγούδια στην ολοκληρωμένη μορφή τους.

Η βασίλισσα της ποπ είχε προγραμματίσει, για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Rebel Heart», ότι θα έβγαζε το πρώτο single («Living For Love») την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να ακολουθήσει έπειτα η έκδοση του δίσκου τον Μάρτιο. Στη σημερινή εποχή όμως, τα πράγματα δεν είναι πια τόσο απλά. Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώιμες μίξεις για τα 13 τραγούδια του άλμπουμ, αναγκάζοντας την Madonna να κινηθεί άμεσα.

«Αυτό είναι καλλιτεχνικός βιασμός. Πρόκειται για ντέμο, τα μισά εκ των οποίων δεν θα μπουν τελικά στο άλμπουμ ενώ τα άλλα μισά έχουν αλλάξει. Αυτό είναι μια μορφή τρομοκρατίας! Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να καταστρέφουν την καλλιτεχνική διαδικασία; Γιατί κλέβουν; Γιατί δεν μου δίνουν την ευκαιρία να ολοκληρώσω το άλμπουμ και να σας δώσω τα καλύτερά μου;» έγραψε στον λογαριασμό της στοtwitter η 56χρονη σταρ.



Το περασμένο Σάββατο, σε μια κίνηση έκπληξη η Madonna έδωσε στη δημοσιότητα τα έξι από τα 13 νέα τραγούδια της ως ένα «πρόωρο χριστουγεννιάτικό δώρο» στους θαυμαστές της, προσθέτοντας πως ελπίζει ότι τα ολοκληρωμένα κομμάτια θα αποτρέψουν τους οπαδούς της από το να ακούσουν τα τραγούδια που διέρρευσαν, τα οποία όπως τόνισε ήταν ημιτελή. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, πάντως, η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσει στη δημοσιότητα κι άλλα κομμάτια στις 9 Φεβρουαρίου.

«Δεν θέλω οι fans μου να ακούνε μισοτελειωμένα πράγματα», δήλωσε - και έκανε άμεσα διαθέσιμα στο iTunes και σε άλλους πωλητές ψηφιακής μουσικής 6 τραγούδια από το νέο άλμπουμ. «Θεωρήστε το κάτι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο», ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν και μερικά ακόμη νέα κομμάτια, ενώ η επίσημη κυκλοφορία ολόκληρου του άλμπουμ θα γίνει τον Μάρτιο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Θυμίζουμε, πως πριν περίπου ένα χρόνο, θύμα διαρροής μουσικού υλικού στο διαδίκτυο είχε πέσει και ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ