Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τα Google Analytics σταματούν την υποστήριξη του Internet Explorer

Η Google ανακοίνωσε πως η υπηρεσία Analytics, θα σταματήσει να υποστηρίζει το Internet Explorer 9 (IE9) τον επόμενο μήνα. Από τις 31 Ιανουαρίου, οι χρήστες των Google Analytics θα χρησιμοποιούν μονάχα το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft, εάν χρησιμοποιούν ΙΕ10 ή ΙΕ11.

Ενώ μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Google Analytics με ΙΕ9 και μετά από αυτή την ημερομηνία, η Google προειδοποίησε πως κάποια χαρακτηριστικά δεν θα λειτουργούν σωστά.

Η Google ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2013 τα σχέδιά της να σταματήσει να υποστηρίζει το τρίτο παλαιότερο πρόγραμμα περιήγησης, στο Google Analytics, ενώ θα συνεχίσει κανονικά να υποστηρίζει το Chrome, το Firefox και το Safari, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και θεωρούνται πιο μοντέρνα.

Εάν χρησιμοποιείτε κάποια παλιά εκδοχή οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να περιμένετε προβλήματα όταν χρησιμοποιείτε Google Analytics, καθώς σε κάποιες λειτουργίες είναι πιο «βαρύ».

Είναι σημαντικό να δώσουμε έμφαση στο ότι τα Google Analytics θα μετράνε επισκέψεις από χρήστες από όλα τα πρόγραμμα περιήγησης, ακόμα και από το ΙΕ9. Αυτή η αλλαγή επηρεάζει την είσοδο στην υπηρεσία και όχι το τι ακριβώς μετράει…

Το IE9 είναι διαθέσιμο μόνο για Windows Vista και Windows 7. Τα τελευταία στοιχεία των προγραμμάτων περιήγησης δείχνουν πως έχει περίπου 9,14% διανομή στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ